Jolle udlejning

Skønne oplevelser på hav og fjord

– Hos Lodsens Datter kan du leje stabil og sikker jolle fra 1. april til 1. oktober. –

 

Jollen er ideel til fisketure for 3 – 4 voksne, såvel i Limfjorden som i Kattegat. Der er helt plan dørk og et dejligt højt fribord, hvilket sikre mere læ og større sikkerhed. En ekstra fin finesse er den aftagelige tofte, der gør det muligt at benytte hele dørken uden forhindringer. Jollen er selvfølgelig selvlænsende.

Tager du familie eller venner med på en hygge sejltur, er jollen godkendt op til 6 personer men max 650 kg.

I området er der kun sandbund så du har rig mulighed for at smide ankret, bade eller gå i land på en af de natursmukke sandøer. Der kan frit samles muslinger og østers til en lækker forret.

I kan opleve besøg af den spættede sæl som kommer svømmened forbi eller I kan se sælerne i flokke holde middags hvil på en af sandøerne. Der er rigtig mange forskellige fugle arter og I skal vide at I opholder jer oven på et af verdens bedste ”Spise-kamre”. Det er bare at få snøren ud og fisken med hjem.

Vi har altid agn, enten levende eller forarbejdede. Vi har en lille grejbutik og hjælper gerne med fisketegn.

Lystfiskertegn er påbudt i Danmark hvis du fisker med lette håndredskaber, som fx fiskestang, pilk og harpun, altså redskaber som du fisker aktivt med.

Er du under 18 år eller 65 år og mere, skal du ikke have lystfisketegn – Fisketegnet er personligt og kan derfor ikke bruges af andre

Jollen du låner er en 15 fods Nydam FISK 470 og den er udstyret med en Mekuri 10.0 hk påhængsmotor. Jollen kan sejles af alle og kræver ikke certifikat. Så efter en kort instruks er I på vej til nye eventyr. Redningsveste og andet nødvendigt sikkerhedsudstyr, findes ombord på jollen.

Udlejes til personer over 18 år (gyldigt ID skal forevises) – Udlejningsperiode er i dagtimerne, fra solopgang til solnedgang.

Et sikkerheds-dokument skal underskrives og en opladet telefon skal medtages.

 

For mere info – Ring til Lodsens Datter på  tlf: 26 87 19 42

 

Depositum1000 kr.
4 timers udlejning700 kr.
Pr. ekstra time150 kr.
BrændstofIkke inkluderet

Inklusiv i lejen:

Redningsveste til alle om bord

Mekuri 10.0 hk påhængsmotor – 4-takt

Fyldt 12 liters brændstoftank

Anker og ankerline

Åre og åregafler

Kort over farvandet

Skriftlig instruks ved uheld

Nødudstyr som fx tågehorn, kompas, lommelygte, øsekar, værktøj mv.

 

For os er SIKKERHED et NØGLEORD! Vejret er afgørende for din sikkerhed, og derfor sejles der ikke når vinden kommer over 8 sekundmeter. Aflyses turen fra vores side, er det naturligvis uden beregning for kunden.

 

Nyttige sider til dig der vil vide mere om fiskeri i og ved Limfjorden – Personalet hos Lodsens Datter hjælper også gerne med information

 

Fiskegrej:
Parkogfritid.dk
Jaegeren-og-lystfiskeren.dk

Fiskeri i Limfjorden:
Jydefiskeren.dk
Campingogfiskeri.dk
Smaabaadsfiskeri.dk
Havorredlimfjorden.dk
Visitnordjylland.dk/nordjylland/lystfiskeri-i-limfjorden
Fiskefangster.dk/fiskepladser

Oplevelser og seværdigheder i området:
Visitaalborg.dk