Handelsbetingelser

Pris – Betaling og depositum

 

Prisen og evt. depositum for de forskellige aktiviteter finder du i prisoversigten samt under hver aktivitet/kursus. I forbindelse med SUP events vurderes prisen individuelt. Når vi har indholdet på plads, vil jeg fremsende en pris på hele arrangementet.

Lodsens Datter er et mobilt firma, der afholder kurser og events i hele Nordjylland. Vi har base i det gamle Lodshus i Hals samt faciliteter lige ud til stranden i Hou. Når vores kurser og events er uden for Hals/Hou er udgifter til kørsel med udstyr inkluderet i prisen. I forhold til betaling bedes du gøre dette før kursusstart eller event ved at benytte nedenstående muligheder:

 

  • MobilPay til: 87 11 65
  • Bankoverførsel til: nr. 9280 kontonr. 4561093526

 

Ved betaling skal oplyses fulde navn

Aflysning af kurser og events

 

Hvis du vil aflyse et kursus eller event, skal du aflyse senest dagen før kl. 20. Aflysningen gøres ved en SMS til 60 21 21 07. Ved aflysning senere end kl. 20 dagen inden kursus/event, opkræves der det fulde beløb.

Lodsens Datter vil ligeledes bestræbe at aflyse dagen før inden kl. 20. Dette vil også være via SMS. Dog forbeholder Lodsens Datter sig ret til at aflyse på selve kursus/events dagen hvis det vurderes at vejr- og vindforhold, kan have betydning for kursets/events sikkerhed og for kursernes faglige udbytte.