SUP udlejning

Hos Lodsens Datter kan du leje et board fra timer til uger. Vi har flere forskellige slags for at sikre at vi sammen finder netop det som passer dig og dine behov. Alle boards er oppustelige, vejer ganske lidt og passer perfekt i en stor sportstaske eller rygsæk sammen med pumpe og leash.

Udstyret er derfor også nemt at opbevare i garagen, på loftet, i studielejligheden, campingvognen eller på båden. Det er ligeledes let at medbringe udstyret på ferie, fx i flyveren, bilen – sågar på cykel.

 

På egen hånd: 2 timer – 200 kr.

Her er du klar til at tage ud på egen hånd og udforske board, bølger, vind og strøm og blive bedre og bedre.

Du skal have gennemgået et intro – eller begynderkursus – samt være “frigivet”.

Frigivet vil sige at instruktør eller klub står inde for at du kan klare de fleste situationer selv samt fortrolig med forskellige vejrsituationer og skiften heraf. (Lodsens Datter er min 4 x holdtræning). inden du kan tage ud på egen hånd. Derudover forventer vi at du efterkommer vores vejledning i sikkerhed til søs  Inkl. board, paddle, leash og svømmevest.

Hyg dig og nyd turen!

 

På egen hånd: 1 uge – 1500 kr.

For dig som vil prøve flere dage ellers have “båden” med på ferie – her vil SUP være et must at have med. Inkl. board, paddle, leash, pumpe, reperationssæt og rygsæk hvor det hele kan opbevares og transporteres i.