SUP Kurser

SUP hos Lodsens Datter er for alle! og hvert kursusforløb tilpasses dine behov.

Der er forskellige boards, alt efter om man er nybegynder eller øvet – er til sjov eller skal have trænet balancen og meget mere.

Børn – Intro: 2 timer – min 2 børn a`350 kr.

Kurset for den nysgerrige begynder som allerede har god balance og gerne vil hurtig i gang. Tilbuddet gælder for alle børn til og med 14 år. Inden du slippes løs, gennemgås sikkerhed til søs. Du lærer at komme op og holde balancen samt at bruge den rigtige teknik. Kurset er inkl. board, paddle, leash og svømmevest

Begynder: 2 timer – 700 kr.

Kurset for de helt nye som gerne vil i gang med at Stand Up Paddle (SUP).

Vi gennemgår brug og valg af udstyr, teknik til at komme op på boardet og holde balancen. Lette vendinger og opstigning på board ved fald. Efter kurset er du klar til selv at begive dig på vandet med et SUP board. Kurset er inkl. board, paddle, leash, svømmevest og evt. våddragt.

Barn med 1 voksen: 2 timer – 900 kr.

Kurset er for voksne og børn – til og med 14 år – som vil have en sjov og aktiv oplevelser sammen. Der tages hensyn til alder og gå på mod og vi går ikke hurtigere frem end alle kan være med – Ofte er det de voksne vi ”venter på”.

Kurset varer 2 timer og her bliver I taget igennem brug og valg af udstyr, teknik til at komme op på boardet og holde balancen. Lette vendinger og opstigning på board ved fald. Hvis tid og lyst tager vi en bold med og ser om vi kan holde balancen. Efter kurset Kan I være klar til selv at begive jer på vandet med et SUP board. Kurset er inkl. board, paddle, leash, svømmevest og evt. våddragt.

Race – Begynder: 2 timer – 700 kr.

For de mere vovede der vil prøve kræfter med et board der kan sejle stærkt og er sjov i lidt bølger og vind. Det er dog stadig et begynderkursus for alle. Du bliver taget igennem brug og valg af udstyr, teknik til at komme op på boardet og holde balancen. Lette og sjove vendinger samt opstigning på board ved fald. Vi vil prøve at få fart på og se om vi kan ”skøjte” på bølgerne. Efter kurset er du klar til selv at begive dig på vandet med et SUP board. Kurset er inkl. board, paddle, leash, svømmevest og evt. våddragt.

Udlejning – 200 kr. – 1800 kr.

Her er du klar til at tage ud på egen hånd og udforske board , bølger, vind og strøm og blive bedre og bedre. Du skal have gennemgået et intro – eller begynderkursus samt være “frigivet”.

Frigivet vil sige at instruktør eller klub står inde for at du kan klare de fleste situationer selv samt fortrolig med forskellige vejrsituationer og skiften heraf.    (Lodsens Datter er min 4 x holdtræning)

Derudover forventer vi at du efterkommer vores vejledning i sikkerhed til søs – Inkl. board, paddle,  leash og svømmevest.

Se endvidere SUP udlejning

Hyg dig og nyd turen!

Event – pris efter aftale

Privat og firma event er for dem der vil noget helt nyt og anderledes. Lad SUP være en del af børnefødselsdagen eller forfriskende og sjovt som optakt til polterabend eller familiekomsammen. Du kan give dine medarbejdere ny energi og team spirit eller bare en sjov dag på vandet.

Vi starter med at gennemgå grundlæggende teori på land og herefter er der mulighed for – 6 til 12 personer – ad gangen kan komme på vandet. På boardet vil vi træne teknikker til at holde balancen, vende og holde kursen. Herefter er der ”fri leg”. Der kan spilles SUP bold, arrangeres forskellige raceløb og stafetter. Kun fantasien sætter grænser her.

Da vi er mobile er der mulighed for afholde jeres arrangement næsten hvor I ønsker. For flere ideer se SUP events

Gavekort – Du bestemmer prisen

Mangler du en god gaveide – vi laver gavekort i alle prisklasser. En tur på SUP helt sikkert bringe lykke og glade minder.