SUP udstyr

SUP udstyr til kurser og udlejning

Når du hos Lodsens Datter har booket kursus eller event i Stand UP Paddelboard, eller har bestemt at pifte ferien op og tage et lækkert board med på ferien, så har vi følgende typer af boards:

1. NKD Instinct 10`0 oppustelig SUP

Dette er en god SUP til allround! NKD Instinct fås i tre forskellige størrelser, hvor denne er den lille SUP og egner sig til lette surfere.

I pakke medfølger der en justerbar paddle, som kan bruges af alle højder. Derudover er der også en praktisk rygsæk, som du kan fragte din SUP og tilbehør i. Der medfølger også en pumpe med trykmåler, en leash, samt et reparationskit. Da det er et Lightweight Design betyder det, at denne SUP er meget let. Designet giver dig mere kontrol over din SUP når du padler. Derudover er det også praktisk når du skal fragte den frem og tilbage i fly, tog, bil eller til stranden, at den ikke er så tung og du derfor sagtens kan pakke den sammen i rygsækken og have den hængende på ryggen. Ved forsendelse, fly og lign. skal tasken dog beskyttes, så der ikke sker skade under transport.

NKD er kendt for at lave gode og holdbare produkter indenfor skate og vandsport. Et SUP board fra NKD kan du kun blive glad for! En allround SUP er bred, hvilket giver en fantastisk stabilitet når du padler i bølger og vind. Et allround SUP board er nemt at lære at surfe på. Hvis du pumper din oppustelige SUP op til 15 psi, så glider den meget bedre igennem vandet, og den vil derfor også være mere stabil. Dog er det ikke tilladt at pumpe din SUP mere end 15 psi

Lejen omfatter følgende:

Board​ – Længde: 305 cm – Bredde: 76 cm – Tykkelse: 10 cm – Vægt: 10 kg – Max belastning: 90 kg.

Pumpe med trykmåler og slange. Paddle – justerbar (173 – 210 cm) og 3 delt – 100% aluminium. Leash – 10 ft. Reperationssæt og taske/rygsæk

2. NKD District 14`0 oppustelig SUP

Dette er en oppustelig race SUP i høj kvalitet, som er parat til at give den høj fart på vandet! NKD District 14’0 er den perfekte oppustelig SUP til dig, som ønsker en SUP til ture langs kysten. Med det smalle race design opnår du hurtig høj fart, og du får derfor en bedre oplevelse når du padler på ture. I denne pakke medfølger der en justerbar paddle, som kan bruges af alle højder. Derudover er der også en praktisk rygsæk, som du kan fragte din SUP og tilbehør i. Der medfølger også en pumpe med trykmåler, en leash, samt et reparationskit.

Designet er et Double Layer Design, som betyder at denne SUP er lavet i to lag. Dette design gør din SUP mere stiv, og du får derfor næsten den samme oplevelse som en rigtig bambus SUP. Det vil sige, at denne SUP er meget bedre kvalitet end alle Single Layer Designs på markedet. Derfor får du en meget holdbar SUP, som glider meget bedre i vandet.
NKD er kendt for at lave gode og holdbare produkter indenfor skate og vandsport. Et SUP board fra NKD kan du kun blive glad for! En Race SUP har et design, som er langt og smalt. Den spidse front gør, at denne Race SUP glider nemt igennem vandet, og du derfor har nemt ved at opnå høj fart. NKD District 14’0 er den perfekte oppustelige SUP til lange ture i stille vand, eller små bølger.  Fordelen ved en oppustelig SUP er, at du kan pakke den ned i en rygsæk og nemt transportere den rundt. Hvis du pumper din oppustelige SUP op til 15 psi, så glider den meget bedre igennem vandet, og den vil derfor også være mere stabil. Dog er det ikke tilladt at pumpe din SUP mere end 15 psi!

Lejen omfatter følgende:

Board​ – Længde: 427 cm – Bredde: 74 cm – Tykkelse: 15 cm – Vægt: 15 kg – Volume: 335 L – Anbefalet max belastning: 130 kg. Pumpe med trykmåler og slange. Paddle, justerbar (173 – 210 cm) – 3 delt – 100% Aluminium. Leash – 10 ft. Reperationssæt og taske/rygsæk