Om Lodsens Datter – Maritime oplevelser

Gode maritime oplevelser for alle – det er målsætningen for Lodsens Datter og hvad jeg brænder for at give videre.

Jeg hedder Grete Holch Skalkam og er uddannet sygeplejerske. Jeg har undervist og motiveret personale og patienter i sundhedsvæsnet i mange år.

Jeg elsker vand og kunne sejle før cykle. Har egen sejlbåd, som har plads i Hals Havn.

Båden kan bookes hvis der ønskes flere dage til SUP, eller du bare gerne vil have en weekend i Hals. Du kan også overraske familien og tage madpakken med en halv dag og nyde at være skipper på egen “båd”.

Der kan også bookes en lille slæbejolle til børnene. De vil elske det og have gode minder med hjem.

Efter at have prøvet SUP på en ferietur, blev jeg fuldstændig bidt af det og en ambition med Lodsens Datter blev at give andre mulighed for at opleve denne maritime begejstring ved at

”STÅ PÅ VANDET”

Jeg prioriterre faglighed og sikkerhed helt i top. Jeg er i 2017 certificeret som Flatwaterinstruktør under DSRF og er ambassadør for SejlSikker som pt. kører kampagner som “SejlSikkert og ”Respekt for vand”. Jeg samarbejder med Søsportens Sikkerhedsråd, Trygfonden og Søfartsstyrelsen.

Jeg har base i det gamle Lodshus i Hals og her vil der løbende være foredrag, undervisning, hygge mv. Huset vil danne rammen om forskellige maritime oplevelser og arrangementer.

Nordjylland er perfekt til SUP og derfor er det her, jeg som SUP instruktør har valgt at centrere min undervisning og events. Her er let adgang til alle former for udfordringer. Kattegat med bølger og blæst, limfjorden og masser af åer byder på roligt vand og smukke omgivelser.

Lodsens datter har hjælpebåd, som vi f.eks. bruger på længere ture og ved specielle ønsker om start langt fra “hjemmet”. ”Skipper” er Jess Skriver som er erfaren sejler både for motor og sejl. Jess er uddannet fysioterapeut og vil løbende holde spændende oplæg om eksempelvis:

  • Hvorfor er balancen så vigtig i vores dagligdag, og hvordan træner vi det på SUP
  • Sportsskader – hvordan forebygges og behandles de?
  • Fysisk aktivitet er vejen frem også i små bidder!

Lodsens Datter – Maritimt centrum for alle

Du finder os her:

Lodsens Datter
Lodsvej 27
9370 Hals
Telefon 60 21 21 07
Info@LodsensDatter.dk